Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Smartbox Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Magazin online
600 €
Brand
Www.plasme-lcd.ro
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un magazin online este o extindere a afacerii centrate pe vanzarea de produse. Avantajul acestui website este ca stocul, pretul sau oricare alt detaliu al produselor pot fi actualizate foarte usor, folosind modulele de administrare create special.

Costurile de intretinere sunt reduse pentru ca nu este nevoie de un specialist web pentru a adauga sau sterge produse, pentru a modifica imaginile descriptive sau detaliile acestora. Structura arborescenta a paginilor poate fi modificata. Se pot creea, modifica sau sterge categoriile si subcategoriile in care produsele vor fi incluse.

Modulele dedicate magazinelor online pe care le-am folosit cu succes sunt: cosul de cumparaturi, comanda produselor online prin mesaj trimis direct la o adresa de e-mail, contorul de vizitare produse, comentarii despre produse, "da nota acestui produs", curs valutar actualizat permanent, convertor valutar automat pentru calcul preturi etc."

Designul fiecarui magazin online pe care il realizam este distinct, fara sabloane (template-uri), lucram impreuna pentru ca layoutul grafic sa se potriveasca perfect identitatii companiei si/sau profilului website-ului.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura