Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Smartbox Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pliant, catalog de prezentare
100 €
Brand
A4, A5 si dimensiuni atipice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mesajul si imaginea materialelor publicitare sunt
cheia unei promovari de succes

Fiind folosite in scopul de a face cunoscuta o firma, un produs, un serviciu sau o promotie, crearea cu profesionalism a fluturasilor si pliantelor este un element vital in succesul promovarii. Un potential client se hotaraste in primele 5 secunde daca vrea sa citeasca o brosura publicitara, de aceea calitatea imaginilor si a mesajului transmis sunt esentiale. Avem experienta in crearea de fluturasi si pliante care "atrag".

In promovarea eficienta a afacerii, pasul urmator fluturasului sau pliantului este un catalog sau o mapa de prezentare. Acestea permit includerea tuturor detaliilor ce trebuiesc prezentate, numarul paginilor de continut fiind practic ales in functie de nevoi.

Catalogul poate avea diferite dimensiuni A4 (coala normala), A5 (jumatate de A4), A6 (un sfert de A4) dar si dimensiuni atipice. El poate fi legat cu capsa (tip caiet) sau prin lipire la cotor. Mapa de prezentare este de obicei putin mai mare decat A4 pentru a incapea in ea un anumit numar de coli sau chiar un catalog de prezentare si diferite alte materiale promotionale, carti de vizita, CD-uri sau DVD-uri multimedia, pliante etc, in buzunare create special pentru acestea.

Lucram impreuna cu beneficiarii nostri pentru a intelege exact ceea ce isi doresc sa transmita prin brosura publicitara, realizam cu profesionalism fotografiile necesare si le alegem impreuna pe cele care exprima cel mai bine scopului tinta.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura